Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Είστε “Ανίκανοι” και “Λίγοι” αλλά έχετε περίσσιο ...θράσος!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
 

Παρακολουθώντας μια συνέντευξη του “Αντιπροέδρου” στο Mega έμεινα αποσβολωμένος για άλλη μία φορά μπροστά στο μεγαλείο του Γκεμπελικού του ταλέντου!
Ο "Τα Φάγαμε μαζί αλλά πεινάμε χώρια" δεν παίζεται πλέον αφού έχει εξελιχθεί ως επίσημος αποπροσανατολιστείς της κοινής γνώμης.
Αναρωτιέμαι μήπως η άνευ πραγματικής ουσίας θέση που κατέχει στην κυβέρνηση τελικά είναι η σημαντικότερη μια και στις κρίσιμες και επικίνδυνες περιόδους για αυτήν ο κύριος αυτός ως “σουπιά” θολώνει τα νερά. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαία η εμφάνιση του μια και τις μέρες αυτές όλος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί εμβρόντητος την ανάμιξη της χώρας μας στην επέμβαση των “ανθρωπιστών συμμάχων” στην Λιβύη για την...
οποία ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κυβερνάτε από ένα αιμοσταγή δικτάτορα ο οποίος όπως λένε κάποιες πληροφορίες χρηματοδοτήσε την προεκλογική καμπάνια του Σαρκοζί αλλά ήταν και εγκάρδιος συνομιλητής το περασμένο φθινόπωρο του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Παπανδρέου.
Σε όλες λοιπόν αυτές τις σκέψεις και τα ερωτήματα που μας γεννήθηκαν μπαίνει σφήνα ο κ. Αντιπρόεδρος ο οποίος φαίνεται καθαρά ότι επιλέγει μεθοδευμένα τις εμφανίσεις του σε μέρη και σε εκδηλώσεις που ξέρει εκ των προτέρων ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις.
Εδώ θα ταίριαζε η φράση “που πας ρε Καραμήτρο” να φας προς Κερατέα μεριά που εδώ και 100 μέρες έχετε αστυνομοκρατημένη για να φυλάτε δυο άχρηστα μηχανήματα του μέντορα σας καναλορχοεργολάβου.
Βέβαια ο κ. Αντιπρόεδρος δήλωσε ότι είναι δικαίωμα του να πηγαίνει όπου θέλει αλλά ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι οι περισσότεροι εξ ημών δεν μπορούμε πλέον να πάμε όπου θέλουμε μια και είναι πλέον δύσκολο να μετακινηθούμε ακόμα και μέσα στην ίδια μας την πατρίδα με τα ληστρικά διόδια που μας επέβαλαν, τις αυξήσεις στην βενζίνα και όχι μόνο.
κ. Αντιπρόεδρε αναμασάτε συνεχώς την καραμέλα της δήθεν στοχοποίηση σας κατηγορώντας ένα κόμμα του Κοινοβουλίου ενώ το κόμμα σας στοχοποίησε όλο τον Ελληνικό λαό τον οποίο ξεγελάσατε με τις προεκλογικές σας ψευτιές. Τι περιμένετε δηλαδή τώρα μετά από τα αίσχη σας, να σας βλέπει ο κόσμος και να σας ραίνει με άνθη για το καλό που του φέρατε;
Εσάς συγκεκριμένα πιστεύω ότι ο κάθε Έλληνας νιώθει την ανάγκη να σας ρωτήσει για το πως αντέχετε να υπηρετείτε τόσο πιστά τον "Ανεπαρκή" κατά την γνώμη σας (πριν λίγα χρόνια) κ. Παπανδρέου. Μη σκούζετε λοιπόν και μη μιλάτε για τις διαμαρτυρίες των πολιτών οι οποίες μέρα με την ημέρα θα μεγαλώνουν μια και φαίνεται πλέον καθαρά ότι όλοι σας μπορεί να είστε “Ανίκανοι” και “Λίγοι” αλλά έχετε περίσσιο θράσος!!!
by Σίβυλλα