Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ...

Σου είπαν είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.......να αποφασίζεις , να νιώθεις, να ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ......μεθυσμένος από την ανικανότητα σου να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, αγόρασες από εμπόρους όνειρα, που σου είπαν όλα αυτά δικά σου!!!ζωσμένος από σίδερο και τσιμέντο τώρα έχασες τον τίτλο του ΑΝΘΡΩΠΟΥ....

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ λέγεσαι που καταναλώνει και παράγει......για να του δώσουν ένα μέτρο, έναν κρίκο παραπάνω αέρα στην αλυσίδα του λαιμού!!!!! και οι ΕΜΠΟΡΟΙ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σου πουλάνε την ΓΗ, την ΘΑΛΑΣΣΑ, το ΝΕΡΟ, τον ΑΕΡΑ, την ΖΩΗ, σάματις είναι ...αιώνιοι κληρονόμοι από το ΣΥΜΠΑΝ, σάμπως να έχουν τα χερια του ΘΕΟΥ και σου παίρνουν το ΟΞΥΓΟΝΟ...... ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!

Σας εκπαιδεύουν από την μέρα που γεννηθήκατε να αγαπάτε την αλυσίδα σας, να φροντίζετε το άχυρο που σας έδωσαν γενναιόδωρα για στρώμα, και ξαδέρφια πια του σκύλου κουνάτε την ουρά και γλύφετε τα χέρια τους.

Παρακαλάτε για σκλαβιά γιατί φοβάστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σαν τον ΑΙΩΝΙΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ.......σαν βγεις από την σπηλιά σου θα τυφλωθείς!!!! γιατί είσαι κρέας για πέταμα, είσαι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ!!!! ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ, ΠΕΘΑΝΕ!!!!!

Δεν υπάρχει χώρος για ΖΩΗ, για ΟΝΕΙΡΑ, για ΕΡΩΤΑ, για ΕΥΤΥΧΙΑ....όλα προς πώληση και εσύ ο καταναλωτής να αγοράσεις και να παράξεις........μόνο για έναν ακόμα κρίκο αέρα...τα όνειρα σου κρέμονται καρφωμένα στο γυαλί και σε φωνάζουν σαν σειρήνες πιάσε μας!!!!!

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ!!! είναι εδώ δεν τα πουλάει κανένας είναι ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!! όλοι αυτοί που καταργιέσαι είναι εκεί από τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΒΟ, τρέφονται με τον φόβο και λατρεύουν το ΨΕΜΑ. Σου πουλάνε τα δικά σου όνειρα με δικά σου όνειρα.....

ΕΓΩ ΝΑ T' ΑΛΛΑΞΩ....ΕΣΕΙΣ?