Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή στο γορίλα!


Με αφορμή την παραγραφή των αδικημάτων για την υπόθεση του Βατοπαιδίου και την επερχόμενη παραγραφή των αδικημάτων για την υπόθεση της Siemens, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με ανακοίνωσή της, κατηγορεί τους πολιτικούς πως έχουν διαμορφώσει νομικό πλαίσιο που εξασφαλίζει την ατιμωρησία στους ίδιους. Αθώοι και οι δικαστές.

Η ατιμωρησία δεν ισχύει μόνο για τους πολιτικούς – ισχύει και για τους δικαστές. Επίσης, να θυμίσω στους δικαστές πως κανένας δικαστικός δεν παραιτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του, για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του στην «ατιμωρησία πολιτικών εμπλεκομένων σε σκάνδαλα». Έχετε δώσει κι έναν όρκο, το θυμάστε;

Δικαστές και εισαγγελείς παραμένουν όλοι στη θέση τους και δικάζουν σε καθεστώς κατοχής και μοντέρνας χούντας. Οι δικαστές δεν δικάζουν πολιτικούς αλλά χωρίς ...πολλή σκέψη δικάζουν και καταδικάζουν δυστυχισμένα άτομα όπως τα πρεζόνια. Οι δικαστές βγάζουν παράνομες τις απεργίες και οι αποφάσεις τους είναι πάντα σε βάρος των εργαζομένων.

Οι δικαστές δικάζουν και καταδικάζουν αναρχικούς και αντιεξουσιαστές. Στην Ελλάδα του 2011, οι αναρχικοί είναι οι νέοι κομουνιστές – οι αναρχικοί διώκονται όπως διώκονταν οι κομουνιστές και οι δικαστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους καταδικάζουν, όπως καταδίκαζαν παλιότερα οι δικαστές τους κομουνιστές.

Δικαστές υπήρχαν και επί χούντας –στη διάρκεια της επταετίας, τα δικαστήρια δεν σταμάτησαν να δικάζουν και να καταδικάζουν.

Οι Έλληνες δικαστές έχουν αντιληφθεί πως σύντομα η οργή των πολιτών θα στραφεί και εναντίον τους. Τα έχουν κάνει πάνω τους και προσπαθούν τώρα να πάρουν αποστάσεις από τους πολιτικούς. Είναι αργά. Πολιτικοί και δικαστές είναι –και ήταν- υπηρέτες των ίδιων συμφερόντων. Όποιος δεν μίλησε τόσα χρόνια, τώρα να βγάλει τον σκασμό.

Οι Έλληνες δικαστές πάτησαν τον όρκο τους και είναι εχθροί του λαού. Η μοίρα τους είναι δεμένη με τη μοίρα των πολιτικών. Σύντομα, οι αστυνομικοί που τους προστατεύουν θα παραμερίσουν, γιατί οι αστυνομικοί θα συνειδητοποιήσουν πως αυτοί θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν σε αυτή τη χώρα και την επόμενη ημέρα.

Αγαπητοί δικαστές, μόλις οι αστυνομικοί σας εγκαταλείψουν, προσοχή στο γορίλα. Δεν είναι ένας – είναι εκατομμύρια.
by  Pitsirikos