Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ενώ η Τρόικα ξεπούλησε την Ελλάδα η Κυβέρνηση ξύπνησε μετά τα μεσάνυχτα ...

Ενώ οι γκαουλάιτερς της Τρόικας από το μεσημέρι είχαν ξεπουλήσει με τις δηλώσεις τους την μισή Ελλάδα και είχαν κουνήσει απειλητικά το δάχτυλο προς όλες τις κοινωνικές ομάδες η Κυβέρνηση κοιμόταν ύπνο βαθύ.

Καμία αντίδραση στις προκλητικές δηλώσεις των Τρωικανών.
Ορυμαγδός γινόταν στα μέσα και στα blogs αλλά οι Κυβερνητικοί είχαν πάθει αφωνία.
Και μετά τα μεσάνυχτα μαζί με τα φαντάσματα βγήκε ο Πεταλωτής για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις....
Μάλλον το έκανε για να έχουν κοιμηθεί οι Τρωικανοί και να μην τον ακούσουν.

Η δήλωση του Πεταλωτή:
«Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και....... τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας.

Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό.

Ακόμη, η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους.

Επ' αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξ ίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση».
by kafeneio