Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ντόρα Μπακογιάννη: Συνωμότησαν εναντίον μου για να μην γίνω πρόεδρος της Ν.Δ


Άρχισε να βλέπει φαντάσματα και συνωμότες η κα Μπακογιάννη.

Για συνωμοσίες μιλάει η κυρία Ντόρα στο περιοδικό crach που κυκλοφορεί και στον Γ.Τράγκα. Αποδίδει την ήττα της σε «συνωμοσία εναντίον της». H Ντόρα Μπακογιάννη εκτιμά ότι τα τελευταία τρία χρόνια των κυβερνήσεων Καραμανλή υπήρξε οργανωμένο σχέδιο εναντίον της, «καλά προετοιμασμένο, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί», προκειμένου να μην βρεθεί εκείνη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

«Επιχείρησαν να με... μειώσουν ηθικά με τη Siemens και άλλες ιστορίες. Αμφισβήτησαν τον πατριωτισμό μου. Μίλησαν για τοστιέρες και καφετιέρες. Την ώρα που εγώ έδινα μάχη στο εξωτερικό, στην Ελλάδα δινόταν η εντύπωση ότι έχω προδώσει τα ... 
όσια των οσίων. Ήταν ένα κομμάτι του παλαιού κατεστημένου της ΝΔ που έλεγε ότι έχω δυο μεγάλα ελαττώματα: Είμαι κόρη του Μητσοτάκη και γυναίκα »

Αναφέρετε στις σχέσεις της με τον Κώστα Καραμανλή. Και πιστεύει ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε καμία εμπλοκή στο «σενάριο» που θεωρεί ότι είχε στηθεί εναντίον της, σχολιάζει ότι δεν «είχε ανάγκη τη δική μου συμβουλή, για να αποφασίσει τις πρόωρες εκλογές του 2009». «Ο Καραμανλής ήξερε τα πάντα, για τις πρωτοβουλίες μου και τις μάχες που έδωσα για τα εθνικά θέματα. Εγώ έδωσα τη μάχη με τους Αμερικανούς στο Βουκουρέστι, και το ξέρει καλά. Ξέρει πολύ καλά τις συζητήσεις που είχα μαζί τους. Γι’ αυτό και περιμένω να βγάλει κι άλλα το WikiLeaks».

Σχόλιο: Καλά όλα αυτά που λέτε κυρία Μπακογιάννη, αλλα τα περί συνομοσίας όμως δεν πρέπει να ισχύουν, στην μάχη για την διαδοχή οι υποψήφιοι κάνουν και λάθη. Εσείς δεν αναλύετε τα λάθη σας τι έφταιξε και χάσατε.
Αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες, και καλό θα κάνετε να μην τα λέτε και δημόσια γιατί εκτίθεστε, αν έχετε στοιχεία να τα καταθέσετε δημόσια.