Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Έτσι γα@@@@ει η αποχή....

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού οι μισοί Έλληνες δεν πήγαν να ψηφίσουν επειδή συνειδητοποίησαν επιτέλους πως δεν ξέρουν να ψηφίζουν και αποφάσισαν πως δεν πρέπει να συνεχίζουν να κάνουν κακό στη χώρα με την ψήφο τους. Τώρα μένει να το συνειδητοποιήσουν και οι υπόλοιποι, για να οδηγηθούμε στη δημοκρατία.

Ο εκβιασμός του Γιώργου Παπανδρέου πως θα προχωρήσει σε εθνικές εκλογές δεν έπιασε τόπο, μιας και όλοι έχουν καταλάβει πως οι εκλογές στις χώρες που είναι υπό κατοχή δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα για τους πολίτες - εκτός, βέβαια, από εκείνους που συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το θέμα των πρόωρων εκλογών, λέγοντας "γίνονται αυτοδιοικητικές εκλογές και οι μισοί Έλληνες δεν έρχονται να ψηφίσουν. Αν κάνω εθνικές εκλογές, μπορεί να μην πατήσει κανείς το πόδι του".

Από την άλλη, οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά πως η μόνη περίπτωση να γίνουν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα είναι να έχουν φάει οι κυβερνώντες όλα τα χρήματα και να μην έχουν τίποτα να αρπάξουν. Άρα, για να μην κάνει πρόωρες εκλογές ο Παπανδρέου, πάει να πει πως όλο και υπάρχουν χρήματα για φάγωμα και η κυβέρνηση με τα τσιράκια της συνεχίζουν τη μάσα κανονικά.

Για να ανεβεί το ποσοστό συμμετοχής, η κυβέρνηση σκέφτεται να επαναφέρει τον εξοστρακισμό, επειδή είναι σίγουρο πως -αν συμβεί αυτό- όλοι οι Έλληνες θα πάμε τρέχοντας στις κάλπες και θα ψηφίσουμε για να στείλουμε στην εξορία τους πιο ικανούς και άξιους συμπατριώτες μας.

Η μάχη για τις περιφέρειες θα κριθεί στον επόμενο γύρο, αν βέβαια πάει κανείς να ψηφίσει - αν δεν πάει κανείς, θα το παίξουν κορώνα γράμματα.

Στις περιφέρειες που θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθηθεί η πολιτική του μνημονίου, ενώ στις περιφέρειες που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμοστεί το κομμουνιστικό μοντέλο της Μαριναλέντα, θα απαγορεύεται η ιδιοκτησία και οι επιχειρήσεις θα μετατραπούν σε εργατικές κολεκτίβες.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη της επόμενης Κυριακής για τη δημαρχία της Αθήνας ανάμεσα στον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Συνήγορο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Κακλαμάνης και ο κ. Καμίνης έχουν στο πλευρό τους από ένα free press, οπότε -όπως καταλαβαίνουμε όλοι- η μάχη θα είναι βαθιά πολιτική αφού θα κριθεί από το ποιο free press θα έχει τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα ζώδια.

Το πιο σημαντικό προεκλογικό event θα το διοργανώσουν στην πλατεία Κοτζιά οι εφευρετικοί atenistas, οι οποίοι θα δώσουν από ένα πινέλο στον κ. Κακλαμάνη και στον κ. Καμίνη και θα τους ζητήσουν να βάψουν δέκα πρεζόνια και δέκα πουτάνες σε χαρούμενα και γιορτινά χρώματα.

Άντε, να τελειώνουμε επιτέλους με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για να ασχοληθούμε με το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και την πλύση εγκεφάλου από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για την ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας που θα αποτρέψει με τα όπλα τη λαϊκή εξέγερση.
by Pitsirikos