Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

WWF. Σώστε τον έλληνα εργαζόμενο...

Μπράβο στον βουλευτή Σαλαγιάννη που μίλησε για το νέο “φρούτο” των αντιλαϊκιστών που θέλουν να σώσουν την πατρίδα, το έθνος, τη φύση και το περιβάλλον. Είναι η καλύτερη περιγραφή του Γιώργου που έχω ακούσει.

Απλώς εγώ θα πρόσθετα ότι θέλει να σώσει και όλα τα απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα, μόνο που σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνει τον έλληνα εργαζόμενο.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος για ηγέτης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Πώς λοιπόν περιμένουμε να ανταποκριθεί στο ρόλο του προέδρου της κυβέρνησης;

Τελικά οι μετανάστες αποφάσισαν να παίξουν το “απεργώ και μαθαίνω”. Όταν θα φύγουν από εκεί θα μπορούν να πάνε ως ασκούμενοι δικηγόροι στο γραφείο του… Κούγια.

Κι εγώ αν ήμουν μεταξύ των μεταναστών της Νομικής, δεν θα δεχόμουν να πάω σε άλλο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, γιατί υπάρχουν πολλά βλαβερά αιωρούμενα σωματίδια. Βόρεια προάστια ή τίποτε.

(Δεν ακούσατε ότι στην ατμόσφαιρα του λεκανοπεδίου εντοπίστηκε αρσενικό; Πάλι καλά. Αν εντοπιζόταν θηλυκό θα έθεταν σε ισχύ το σχέδιο “Ξενοκράτης”).

Κάποιος κακεντρεχής πρότεινε την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, διότι αυτοί που την χρησιμοποιούν δεν προσφέρουν και τίποτε σπουδαίο στην κοινωνία. Υπερβολές.

Υπάρχει και μία σατανική λύση: Είμαστε που είμαστε εκτεθιμένοι ως απατεώνες στην ΕΕ. Γιατί δεν τους προμηθεύουμε με πλαστά διαβατήρια για να πάνε σε όποια χώρα γουστάρουν; Κι άντε μετά να αποδείξουν ότι τους τα έδωσε το επίσημο ελληνικό κράτος…

Ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης έβαλαν στο μάτι το πανεπιστημιακό άσυλο. Ίσως γιατί προστατεύει την ελεύθερη και όχι νεοφιλελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Η στήλη ενώνει τη φωνή της με την ολομέλεια της Βουλής για να καταδικάσει όσους προπηλάκισαν τον Κώστα Σημίτη. Δεν ντρέπονται… Ας τα βάλουν με κάποιον στο μπόι τους.

Κακώς η ΕΕ απαγόρευσε την συγχώνευση των δύο ελληνικών συμφερόντων αεροπορικών εταιρειών, επειδή θα δημιουργηθεί στη χώρα μονοπώλιο. Ξέχασαν τα τουρκικά F-16 που κάνουν εξίσου τακτικά δρομολόγια.