Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Οδηγίες προς τους ψηφοφόρους. Χρήσιμες συμβουλές πριν ασκήσετε το δημοκρατικό σας δικαίωμα...μετά σε 4 χρόνια ξανα!

Η ψήφος είναι σαν ένα ποτήρι με αλκοόλ...Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε βγάλει από την μιζέρια σου και όμως ανυπομονείς για το επόμενο ποτηράκι.... Έτσι και με τις εκλογές, ενώ γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να καλυτερέψουν τις ζωές μας, εμείς τις περιμένουμε σαν βάλσαμο..
Ναι παιδιά, δε λέω, να εξασκήσετε το βασικό σας καθήκον ως πολίτες. Ως λούγκρες. Σας γαμούνε και τους ψηφίζετε κιόλας. Τους λέτε «Μπράβο, καλά μας κάνετε. Γαμήστε μας κι άλλο».
Τώρα, για όσους άρρωστους ψηφομανείς πάσχουν από καλπο-στερητικό σύνδρομο και δεν την παλεύουν αν δεν πάνε να ρίξουν την ψήφο τους, υπάρχουν αρκετές επιλογές για να ψηφοφτιαχτούν:
1. Ψήφο στα μικρά κόμματα. Όχι στο Κου Κου, στο Παρατρίχα και τους Χριστιανοκουφάλες, τα δεκανίκια των φαγανών, αλλά σε εκείνα τα κόμματα των οποίων το ψηφοδέλτιο δεν έχετε ξαναδεί. Όσο πιο άγνωστο, τόσο καλύτερα. Αν σας ρωτήσουν τι ψηφίσατε θα λέτε ότι δεν θυμάστε και θα είναι αλήθεια.
2. Λευκό. Συμβολίζει την αγνότητα και την δικαιοσύνη. Την ουτοπία δηλαδή. Επειδή όλα είναι πουτάνα και αδικία. Έπειτα το άσπρο είναι και κυριλέ.
3. Μαύρο. Συμβολίζει τον θάνατο και το “θα σας γαμήσω όπου σας πετύχω”. Μάλλον δεν θα τους πετύχετε γιατί κυκλοφορούν σε άλλους χώρους και μάλιστα με μπράβους. Όπως και να’χει θα’ρθει και αυτονών η ώρα τους...Το μαύρο πάντως είναι σοβαρό χρώμα και πάντα στην μόδα.
4. Άκυρο. Συμβολίζει το “άντε και κάντε κανά τσιμπούκι παλιόπουστες. Χεσμένους σας έχω μαζί με το άθλιο μπουρδέλο σας”.
5. Φωτοτυπία 100ευρου. Και με πολύ μικρά γράμματα να γράφει: “Φωτοτυπία είναι ρε μαλάκα”. Να μένει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με τη χαρά. Και επειδή οι περισσότεροι από εμάς μόνο σε φωτοτυπία το βλέπουμε πια το 100ευρο.
6. Λογαριασμούς απο : ΔΕΗ, ΟΤΕ, Νερό, πιστωτικές, δάνεια, κάρτες, κοινόχρηστα ακόμη και το βερεσέ χαρτάκι με τα χρωστούμενα στον μπακάλη της γειτονιάς να βάλετε, καλό θα είναι. Συμβολίζει το ότι αφού τα φάγαμε μαζί με το βαθύ κράτος των χοιρινών ήρθε οι ώρα να τα πληρώσουμε και μαζί...χοντροβρωμιάρηδες
7. Τσοντο-φωτογραφία με σκληρό πορνό. Σαν αυτό που μας κάνουνε καθημερινά στα σουπερ-μάρκετ. Άμα έχει και ζώα μέσα, θα συζητηθεί.
8. Φωτό του Μητσοτάκη χαμογελαστού με την λεζάντα: “Ο Κ.Μ. σας εύχεται καλή τύχη στην υπόλοιπη ζωή σας”.
9. Το ψηφοδέλτιο του του ΣΕΚΣ (Συνασπισμού Ελλήνων Κρεατοφάγων-Σουβλακιστών).

Άντε και καλή ψήφο!!!